Mengeras tu macam mana?????

Maaf nak bertanya.... Saya first mom...Maksud mengeras tu macam mana ..? saya dah 38minggu2hari tapi tiada tanda ii nak bersalin lagi . Dah buat senaman semua , berjln jln tp belum ada pape tanda...cuma ade rasa sakit pinggang dgn blkg dan celah kelengkang jelah....menunggu hari juga ni 😅#seriusnanya #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

sama lh sy pn dh 38w3d tpi msih tiada apa² tanda lgi harap dlm minggu ni blh bersalin lh dh x larat bawa badan ni berat tambah sakit celah klengkang klw berjln dh mcm x blh angkat kaki dh