stool @ berak bayi 2bulan 20hari tukar dari mistard ke hijau

maaf nak bertanya normal ke kalo color stool bayi color ni… since sebelum ni memang color mustard cuma malam ni ja tiba2 color hijauan… bayi baru berumur 2bulan 20hari… tiba2 risau sbb ada google kata sbb jangkitan kuman.. tp so far baby berak tak meneran n smooth#ingintahu #firstmom

stool @ berak bayi 2bulan 20hari tukar dari mistard ke hijau
8 Các câu trả lời

Normal siss