First cucuk depo

Maaf nak bertanya. Berapa lama agaknya period akan habis bila ambil depo? First time ambik depo pertengahan bulan 2, start period dari 21/3 sampai sekarang tak habis lagi. Lepastu ada keluar lendir agak banyak juga. Tu normal ke? Rimas sebenarnya dah 2 minggu period tak henti. Nak puasa pun tak dapat hari hari tunggu bila nak habis period. #firstdepo

1 Trả lời

saya amik depo, condition sama macam awak. period lama lepastu keluar lendir mcm warna gelap selama 6 bulan. saya pergi jumpa doc, doc bagi ubat berhenti kan darah itu pun tukar ubat 2 kali lepastu tukar perancang. Alhamdulillah lepastu okay