miscarriage 6 mnggu

maaf mana2 mommies yg ada pngalaman miscarriage lepas dktor dah buang kantung semua dh declare complete miscarriage mmg perut still rasa sakit lagi ke(nak jln pon sakit) ? and mmg akan ad lg ke darah ketul besar yg keluar ?

2 Các câu trả lời

saya dulu pernah miscarriage time kandungan 3 bulan...Takde dnc...tp lepas gugur tu mmg bleeding lg dlm 2 minggu mcm tuu...cuma kena pantau kalo ada bau2 yg xmenyenangkan keluar dari v kita...

11mo trước

ad possibility ke gugur nak dpt rengat jugak ye ? sbb saya mmg sakit sangat2 mmg nak jalan pon susah perut sakit jee. nk buang i kecik n besar pon seksa amat ye

tungku bg aliran drah lancar. dia kira nifas juga tu. kena pantang 2w or sbulan camtu ikot awak la. macam saya dulu 2w je pantang n tungku..smbil tu urut

11mo trước

ohh okay terima kasih awakk