Serah diri GDM

Maaf kawan² doakan saya..klu Masih belum bersalin,25hb ni doktar Minta serah diri sehari sebelum due date sebab gdm..first time gdm biasa anak² Yang lain bersalin overdue...boleh ke klu serah diri Tu 41mnggu..biasa bersalin tu 41@42 mnggu..ya Allah tolong lah

30 Các câu trả lời

sehari sebelum dd pun dah masuk 40w. apa yg nak gelabah nye😅😅 41/42w tu overdue lg tak bagus. lgpun sehari sebelum dd bukan sebulan sebelum. relax tenangkan diri je, ikut ckp doktor.