Cekam kuku selepas bersalin

Maaf kalau gmbar agak Kotor, pernah sekali update cari cara nak kluarkan cekam kuku dan ada sis dalam ni suggest guna gunting toenails yg sama dalam gambar akhirnya saya beli dan cuba. Sangat puas hati setelah kuku tu kluar 😭 korang boleh tgok sndiri panjang jugak tmbuh menyucuk isi kaki oi guna daun inai tak berkesan. Nak pergi klinik@hosp takut kena korek apatah nak korek sndiri lagi la tak berani. Ingat sakit guna gunting ni tapi tak sakit pun 😆 selepas kuku tu kluar Allah haiii selesa sngat walaupun msih bengkak 😊tq mommy yang dalam ni suggest gunting toenails utk saya ....anak dh nak 3bulan baru skrg kaki selesa sedikit lama sungguh menahan rasa tercucuk tu 😢

Cekam kuku selepas bersalin
1 Trả lời

sy haritu sapu minyak gamat je😅 pergi klinik mmg tak lah sbb penakut.. takut dia korek🤧suami sy pesan bila potong kuku kaki jgn gatal tangan nk korek jgk celah tu jd cekam😂

2y trước

tak prnh kena cekam kuku tapi slpas bsalin trus kena 😅 mklum msa mgdung jauh suami tkde spa bleh tlg ptong kuku jadi main lantak mcm mna ptong tak sngka jd mcm ni