eggwhite ke ?

maaf, kalau gambar agak menggelikan. saya nak tanye rupa eggwhite macam ni ke ? sebab saya terasa basah dekat vagina saya, kalau betul eggwhite, waktu yg sesuai ke ni kalau saya nak bd ? harap sangat ade yg membantu 🙏🏻🫶 sebab saya teringin nak dapat first baby 🥹👶🏻 #pleasehelp #ttc

eggwhite ke ?
4 Các câu trả lời

Boleh terus bersama bila jumpa tanda mcmni. Sy sendiri guna kaedah ni alhamdulillah rezeki sy 😊

2y trước

oooo yeke, baik baik sebab saya pun confuse ni eggwhite ke tak 😂 btw terima kasih 🫶

mommy boleh beli opk dkt farmasi. cek pakai opk lagi senang.

2y trước

haah kan betul jugak tu, tak terfikir pulak nak cek terima kasihhh mommy ❤️

ya sis.. blh bd 3 ari bturut2.. good luck ✨

2y trước

alright, terima kasihhhh 🫶

bole beli opk test

2y trước

itu laa tak terfikir pulak nak test sebab ade bace kalau jumpa eggwhite sesuai nak bd btw terima kasihh 🫶