ada keputihan hamil 5weeks

maaf jika ada yg geli sekadar nak tanya normal ke hamil 5weeks tapi ada keputihan keluar mcm dlam gambar ni. mntk tlg penjelasan yaa saya blm pegi scan lagi tapi acid folic makan je. ade masalah ke kalau mcm ni?

ada keputihan hamil 5weeks
2 Các câu trả lời

tak ada masalah sis. bila pregnant memang normal untuk makin banyak keputihan. selagi tak gatal, tak berbau dan tak berwarna hijau ke coklat ke pink ke, tak ada masalah. minum air banyak, kencing banyak, supaya tak melarat jadi jangkitan.

7mo trước

baikk . terima kasih atas responnyaa

Normal. Awal2 pregnant kalau keputihan berbau, bertukar warna or gatal2 tak perlu check clinic pun takpe. Just amalkan pemakanan sihat & hygiene je