Hb low , ubat tambah darah tak boleh nak makan sebab mesti muntah

maaf ibu2 hamil ada tak mcm saya makan la ubat tambah darah apa punn mesti loya muntah sakit kepala.. tak taw nak buat mcm mana dah. ada cara lain tak yang tak buatkan kita muntah ? hari akan moody jaa sbb saya dah start muntah. hb low lagi bila pergi check #pleasehelp #ingintahu

14 Các câu trả lời

mintak tukar ubat lain sis..n sis amalkan mkn bayam merah n delima..sy mkn tu last hb sebelom deliver aritu 13.2