Hb low , ubat tambah darah tak boleh nak makan sebab mesti muntah

maaf ibu2 hamil ada tak mcm saya makan la ubat tambah darah apa punn mesti loya muntah sakit kepala.. tak taw nak buat mcm mana dah. ada cara lain tak yang tak buatkan kita muntah ? hari akan moody jaa sbb saya dah start muntah. hb low lagi bila pergi check #pleasehelp #ingintahu

14 Các câu trả lời

cuba lh suplment luar..Cuba rujuk Dr..sbb x boleh x mkn vit..yg pnting kne sllu mkn buah dn sayur hijau..

Try la makan yg maltofer . Rasa mcm coklat horlicks. Saya dlu pun mcm tu juga. InsyaAllah Hb akan naik.

Sis try minum susu momma pregolact, saya pon hb low gak lps minum susu tu hb saya naik

Cuba mkn buah jambu batu..jambu tu elok juga untuk tambah darah