Tanda bersalin

Maaf ibu² bertanya..ada tak ibu² sbelum bersalin tiada tanda apa²..contohnya sakit pinggang ke perut mngeras ke ? Sy dh 38week 2hari masih takde rasa apa²🥺 sedih la baby x nk kluar lg

2 Các câu trả lời

sy xde juga sis rse sakit time pregnant ,mse serah diri dh 6cm pon xrse ape2,cuma masa d labour room lepas die psang alat tu bru rase sakit contraction. insyaAllah baby keluar xlame lg tu cuma sllu pastikan pergerakan dia okay

saya ni start 36week bukaan dh 3cm..smpai 38week msih lagi stuck..xde progess lgsg..😅 tggu jgk baby bilalah nk klua..mgkin tarikh due saya trus serah dri..🤭🤭