Cebisan uri ke?

Maaf gmbar agak menggelikan. Agak2 ape benda ni. Sy dh 100 hri lepas brsalin. 2 hri lepas period and tibe2 kuar bnda ni seketul. Ptut la selama ni duk rse x selesa. Tp xde bau xde ape.

Cebisan uri ke?
3 Các câu trả lời

yaallah sis😳😳😳..lalai tu hptl sis..bter sis g hptl tjuk dkt diowg tkut saki baki dlm prut ja sma ade cebisan uri or bukan..smge dpmdhkan

3y trước

sis g hptl sis..tjuk kt diowg..utk kpastian sis alami tu

puan mcm mana skrg sy pn ada keluar mcm puan jgk anak sy baru 2 bulan 10 hari

blh tau ni cebisan uri ke?? lps klua bnd ni awk prgi hspital x??