Oke ker tak???

Maaf gmbar agak kotor sdikit... Sy nk tnye normal ker kalau bayi 2bulan lebih najis wrne hijau lumut??? Bby cmpur susu..susu ibu n formula...ank sulung dlu tak ajar mnum susu formula..jdi nye tak thu sgt bab2 cmni#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing

Oke ker tak???
2 Các câu trả lời

Normal. Mungkin baby menyusu badan dlm tempoh yg terlalu singkat. Mommy boleh panjangkan tempoh penyusuan utk baby dpt susu yg lebih pekat.🫰🏻

Normal

2mo trước

oke..trima kasih awaa