Susu formula

Hi,momies nak tanya kat sini ada tak anak yg mnum susu lactogen..nak tanya memang najis bayi yg mnum susu lactogen wrna hijau lumut ke.?

4 Các câu trả lời

𝗌𝖺𝗒𝖺 𝗉𝖾𝗋𝗇𝖺𝗁 𝖻𝗀 𝗆𝗇𝗎𝗆 𝗍𝗉 𝗅𝖾𝗉𝖺𝗌 𝗋𝖾𝖿𝖾𝗋 𝖽𝗈𝗄𝗍𝗈𝗋 𝖽𝗂𝖺 𝖼𝗄𝖺𝗉 𝗌𝗎𝗌𝗎 𝗑𝗌𝖾𝗌𝗎𝖺𝗂 𝖽𝗀𝗇 𝖺𝗇𝖺𝗄 𝗌𝖺𝗒𝖺 𝖽𝖺𝗇 𝗌𝖺𝗒𝖺 𝗍𝗎𝗄𝖺𝗋 𝗄𝖾𝗉𝖺𝖽𝖺 𝖿𝗆 𝖽𝗎𝗍𝖼𝗁 𝖻𝖺𝖻𝗒 𝖺𝗅𝗁𝗆𝖽𝗅𝗅𝖺𝗁 𝗌𝖾𝗋𝖺𝗌𝗂 𝗌𝗆𝗉𝖺𝗂 𝗌𝗄𝗇𝗀

1y trước

Ohhh sbb najis dia ke yg dktor sruh tukar ssu..?

Anak Saya pun minum lactogen. Mmg najis warna hijau lumut. Tapi bukan setiap masa, ada masa warna kuning mustard.. 💩 baby warna hijau lumut normal kalau minum susu Lactogen sebab tinggi zat besi

1y trước

Ohhhok momies tq

anak saya pun minum susu lactogen.. najis baby mmg warna hijau lumut.. kadang² kuning mustard sbb baby BF jgk..

1y trước

Sama lah dgn ank sya juga..

Anak saya minum lactogen memang najis warna hijau lumut. Saya tanya dr normal.

1y trước

Ouhokok momies tq