Keluar seketul kecil darah( 7weeks pregnant)

Maaf gambar tak elok sikit. Cuma nak tanya sapa2 pernah ada pengalaman mcm sye? boleh kongsikan apa yg trjadi dkt anda yg pernah alami sama situasi dgn sye..sye tengah risau skrg Petang semalam sye ada makan nasi dengan sambal pedas.. malam tu dah start rasa perut tak selesa sebu semacam.. Pagi tadi masa nak buang air kecil, sye rasa macam ada seketul darah tapi masa tu sye xda sakit mencucuk apa cuma perut tak selesa mcm bloated je Sye terus pergi klinik swasta. Masa scan nampak janin masih ada heartbeat Doctor cek bawah guna jari pun katanya xda bukaan lagi.cuma doc pesan kalau jadi lagi terus pergi emergency hospital. Btw sye pernah keguguran bulan 2 hritu. Then slps gugur, tak sempat dtg period pertama trus lekat anak yg ni.

Keluar seketul kecil darah( 7weeks pregnant)
2 Các câu trả lời

Sis, apa khabar skarang? Bby ok? Saya pon tengah ade bleeding 10w🤧

5mo trước

5 hari lps kluar sktul darah sketul tu, sye ada bleeding lagi drah fresh shaja..trus g emergency dan doc cek mcm nmpk heartbeat tp x jelas.. memandangkan darah dh x kluar, doc minta sye balik dlu dan tggu 2 mggu. Smlm sye g klinik swasta dan scan, baby ad heartbeat, saiz pun mmbesar, smuanya okk normal. So skrg sye mkn duphaston la bg kuat sikit. Sis klau ad bleeding bykkk g hospital trus ya.

tunjuk gambar ni pd doktor..