Keputihan ni normal atau tidak?

Maaf gambar sedikit kotor. Tapi nak tanya normal ke keluar keputihan macam ni? Saya nak masuk 38w. Bila saya banyak berjalan sahaja dia akan keluar macam ni

Keputihan ni normal atau tidak?
10 Các câu trả lời

Sbnarnya mmg ada je kputihan tu , bila berjalan tu yg buat dia kluar ... Sy +gbs dan candida dri awal preg , 5mngu dh dtect .. smpai skg dh nk msuk 35mngu .. wrna kputihan sy mcm ni la , gtal2 pedih tak slesa .. nnt bgtau nurse ye , klau perlu buat swab utk test gbs atau x .. at least nnt sblm bersalin dh blh on antibiotik , last last mnit dpt dtect tkut bby kna warded lama ...

saya since 38w warna gini. sekarang dah 39w.. tadi tca kk.. saya cakp pasal ni.. mereka kata normal je sbb tak gatal n berbau... lagipon dah ujung2.. kerap tukar panties n minom air masak.. 😑

sy pun ada keputihan cm ni.. tp sikit dan jrg.. sy tukar panty liner bru, xde dah. sy rasa klu cm kerap sgt, better tnya doc.

setahu sy warna mcm ni tak normal .. xkisah ad rasa gatal atau x ,,mgkin bakteria .. apa² rujuk trs doc kk anda..

Saya pon sama tp bila terlampau letih jela keluar byk..tak dak rasa gatal or bau.. Should be ok la kot kan??

sy pon ad keputihan mcmnie tp td Dr ckp kuman candida . sy pon da risau to dy bg ubat insert . skrg 36w

saya pun mcm ni.. tapi tak test lgi😅sebab xde gatal2 jgk. cuma risau warna dia

sama.. banyak jalan 4 sure akan banyak..tiap kali nk ke toilet kena tukar

normal kot. saya pun mcm ni. sample keputihan pun dah amik 2x result normal

1y trước

Awak ada rasa gatal gatal ke? Saya tak ada. Harap normal jugak 🥹

Sama mcm sy kalau bnyak jalan.