Keputihan trimester 2

!!Maaf gambar kotor. Nak tanya sape yg ada pengalaman keputihan mcm ni? Agak kental dan banyak, tapi tidak berbau. Saya tak ada sakit perut. Adakah normal?

Keputihan trimester 2
7 Các câu trả lời

saya haritu macam ni juga.inform dr,dr ambil sample.tapi result belum keluar.keputihan takde bau,dan tak gatal.sementara result belum keluar,dr bagi ubat insert.sekarang dah takde keputihan dah

2y trước

Aamiinnn! Rasanya takde sangkut apa2 sbb tak silap kalau ada sangkut kk akan call terus. Sakit tak masa dia ambil sampel keputihan tu?

dulu saya pernah lalui jugak.. tap saya pakai pencuci fefet sireh alhamdulillah..smkin bkurgan shingga bslin..kncig pon x kotor, shngga kini sya masih mneruskn mggunakan fefet sireh..

ada bersama suami?. klau ada bersama suami sehari sblum keluar keputihan tu bermakna bkn keputihan tpi lebihan air mani dri suami.

saya pon kerap2 kena tp klau tak gatal nurse ckp nomal sbb hormon..

kalau awak rasa xselesa cuba inform misi kk.

2y trước

Saya takde no misi kk pula. Nak tggu esok pagi lama betul rasanya 😂 Tapi tadi saya dah prrgi klinik swasta. Doc bagi ubat antibiotic masuk dari bawah. Hopefully baby sihat2 je.

x rasa gatal ke

Hmm sma la