Keputihan??

Maaf gambar agak kotor . Ni keputihan kan ? Sy confused sikit dengan lendir nk beranak. Skrg dh 38w#firstmom #ingintahu #bantusharing

Keputihan??
4 Các câu trả lời

Keputihan sis.. sya sdh 3 kli kluar bgitu minggu ni.. tpi sya lgi bnyk yg kmarin smpai seluar basah trus.. sya pn hri ni genap 38 minggu..

Ni keputihan . Lendir nk beranak lain dia mcm putih telur campur darah tu

keputihan . kalau nk brnk kluar lendir mcm kahak ,tp jernih gitu

keputihan