Maaf bertanya..pecah air ketuban tu,ada rasa sakit apa2 tak? Saya tak ada tanda sakit pn tapi ada

Maaf bertanya.pecah air ketuban tu,ada rasa sakit apa2 tak?saya tak ada tanda sakit pn tapi Kuar air. tak rasa nak terkencing pn..adakah tu air ketuban?

2 Các câu trả lời

Pecah air ketuban tak sakit pun tapi bila dia keluar memang tak boleh control. Dia akan mengalir je. Nanti tak lama lepas tu contraction akan start datang. Pengalaman saya pecah ketuban tengahari, bersalin jam 3 pagi.

ya kne terus ke hospital . mula² mmg tk sakit . nnti die akn sakit