Anak selsema batuk

Maaf bertanya..normal ke baby 5bulan batuk selsema dkt seminggu..sbb mak sy ckp normal jnji dia aktif

3 Các câu trả lời

cube kerap sapu vicks atau apa2 minyak baby kat dada, blkg bdan, kaki setiap kali lepas mandi n sebelum tido.. sebaiknya klu bby selesema, sis cube beli penyedut hingus and sterimar, cepat kering hingus bby nnti..sian bby klu slesema n batuk2..

musim2 pendamik ni risau.. sbb baby antibody lemah.. xmcm kita.. kalau boleh bawak lah pergi kk.. harap2 baby ok lah..

mommy boleh cuba cfrub.. boleh wasap sy. www.wasap.my/60129876070/cfrub