puasa

Maaf bertanya..hari tu nurse ada minta akk puasa sehari sebelum minum air gula esok nya dlm kul 8pg...tp akk lupe dia bgth kena mula puasa dr pukul 8mlm or 10mlm...esok akk dh kena puasa..sbb isnin kul 8pg kena g minum air gula..mohon jawapan dr sape2 yg dh pernah minum air gula..tq☺️

24 Các câu trả lời

Kalau nurse saya pukul 12 mlm kena start puasa dah

4y trước

Tu kan lain kk lain waktunya..x pe hari tu akk posa awal kul 10 hihi..

Sya hri selasa ni baru nk minum air gula,

4y trước

Ermm x sedap..tp blh lah minum..

Lpas 10 mlm..mnum ai masak je tauu😍

4y trước

Dkt sy punya kk... Nurse x bgi mnum air msak... Kne puasa dri pkul 10mlm... Nurse ckp "dh puasakn mana boleh mnum air..". Hurrmmmm... Klau dh haus sgt mcm mana...?

Nurse sy suh sebelum kul 12mlm ja

5y trước

Ok x pe..ramai yg bgth kul 10..akk cuba puasa awal ckit..harap2 result ok lah isnin tu..huhu..terima kasih.

Pukul 10 mlm kne puasa dah.

10mlm sis bru stat puasa..

5y trước

Wc akak 😘 sy ade gdm lps mnum air gula, setiap kali buat bsp sy xpernah pun puasa stat jam10 , sy jam 12mlm pun mkn lg itupun g cek gula 8pg ttp hypo 3.6, 3.8, Klo dy puasa stat 10mlm lg truk rendah sgt.. Sy pun xphm laa ade gdm tp cek gula rendah sjee, dr 12w buat bsp, smpai 31w ni xpernah sy naik gula.. 😌 Rendah salah, tinggi salah, hehehe , redha jelaa

Yer 10pm dh start puasa

5y trước

Welkem

10 mlm start brpuasa..

10 malam start puasa.

5y trước

Ok tq sis...

10mlm

5y trước

Ok..Tq sis ..