hamil 9 week xda heart beat

Maaf bertanyaa dalam group niy pernah x alami klw ikot pngiraan tarikh piriod kandungan dah 9 week...bilaa pegi scan doc kata anggran saiz kantung dalam 5-6 week jaa..bnyak kli doc tnya betul x tarikh piriod,tapi betul tarikh tuh...sekrang dah 9 week tapi kantung kosong lagi,xdak heartbeat lagi..doc bagi masa 3 minggu lagi utk sahkan samaada baby menjdi atau x ?..ada x yg pernah alami mcm niy???? Adakah kecil lagi Atau memang kandungan xmenjdi... Anda berapa week nmpak heart beat... Terima kasih atas info

1 Trả lời

normal laaa tu rasa cm kmi jgk bila ikot piried dh 12 minggu tpi bila scan bru 9 mnggu adkntung janin jntng dy kmi piried x teratur mngkn lmbt laa nk jdi tu smpai dokter ckp dte due lari siap tnya betul ka x kira tu.. klu ikot kak scan tu 5..weeks tu biasa laa ad yg x nmpk lgi... tnggu jala dy bgi berapa mnggu tu insyallah blh nmpk dh