Klau nk scan 7 week lebih kn..Better scan pagi ke ptg ke malam ye 😊.. Ade yg ckp jgn scan pagi

Maaf bertanya ye..

2 Các câu trả lời

mana2 boleh. tapi better gi scan lepas 8w . 7w ada yang masih nampak kantung, dan ada yang dah nampak janin. kalau 8w ke atas selalunya dah nampak jantung janin

2y trước

Tkde rsa sakit pn..Tpi rsau je 😊

mna2. boleh, sya scan, 6weeks, dh nmpak kantung ada baby, dan degupan jantung. Alhamdulillah, msa Scan lgi 8weeks, Alhamdulillah,baby dh besar 🥜🤗 dah.

2y trước

Tq sis..Sya pn nk scan esok dh 7week6day..tu la dgr ckp org ckp 10week keatas bru blh scan la