vitamin

Maaf bertanya, vitamin or supplement ape ya yg sesaui untuk ibu hamil? Harap ada yg sudi kongsi ?

8 Các câu trả lời

Lbih elok mkn dr sumber yg segar, cth berries, orange, anggur, brokoli dan lain2.. Supplement kna dgr nasihat doc, ada stgh boleh effect baby.. Yg viral lebih baik elakkan sbb bahan tu kita xpasti founder betul2 tau ke x kandungan dlm tu.. Fhm2 jela byk kilang segera ni

Saya hanya consume yg disarankan oleh pihak doctor jek sis.. Sb kena jaga buah pinggang kita juga.. Takut ambil sebarang supplement tanpa nasihat doctor 🌷

Vitamin dari kk. Makan banyak buah dan sayur. Nak makan vitamin atau ubat selain dari klinik, kena consult dgn doktor dulu.

Sy mkn ubat yg klinik bg.. Slain dr tu, susu jgn tinggal.. Sy juga amalkn kurma, mkn badam n krismis

Saya makan iberet, mmg dah campur skali folic acid, iron, vit B complex.

saya makan yg KK bagi je. folic asid, vitamin b dgn iron.

Mkn obimin

Maltofer