seawal bln ke brp pergerakan baby mula dirasai ibu

maaf bertanya.. seawal bln ke berapakah mommy2 semua dpat rsa pgerakan baby dlm kndungan masing.. berdasarkn pengalaman masing2.. mcmnakah permulaan rsa pergerakan tersebut..? #gambarsekadarhiasan

seawal bln ke brp pergerakan baby mula dirasai ibu
1 Trả lời

Saya first rasa baby gerak masa 18 week dalam 4 bulan lebih. Memang rasa dia punya kick tu, dia gerak gerak dalam perut. Bila baby gerak nanti memang kita boleh beza sendiri rasa dia macam mana. Nak explain pun orang cakap rasa dia macam buih buih bergerak. Ada la jugak rasa macam tu masa baby gerak tu.

5y trước

owhh yeke... x sabarnya💗😁