Kemusykilan..

Maaf bertanya, saya alami Cramp perut 4 hari dah macam senggugut. Tapi kitaran period saya sepatutnya lagi 12 hari. Try check upt 3 kali semua positive. Adakah betul positif even belom terlewat haid? Atau ada kemungkinan upt +ve tapi tak hamil? Bantu saya

Kemusykilan..
5 Các câu trả lời

Penempelan boleh brlaku seawal dpo9. Tahniah sis. Jaga diri jgn bt kja berat.

8mo trước

Terima kasih atas perkongsian & ilmu. 💗 moga perkongsian ini asbab kpd kebaikan.