Kemusykilan..

Maaf bertanya, saya alami Cramp perut 4 hari dah macam senggugut. Tapi kitaran period saya sepatutnya lagi 12 hari. Try check upt 3 kali semua positive. Adakah betul positif even belom terlewat haid? Atau ada kemungkinan upt +ve tapi tak hamil? Bantu saya

Kemusykilan..
5 Các câu trả lời

Sentiasa berhati2 & jaga diri, dulu sy prnh mcm tu.. sblm period dh check sbb rasa loya, mmg naik double line tp samar.. X lama lps tu period, doktor ckp chemical pregnancy.. bila tanya doktor lain dia ckp kadang2 time nk dekat period pun blh naik double line jgk.. Apa2pun bnyk2kan berdoa & jaga diri

8mo trước

sama2, jaga diri selalu tau.. semoga ada rezeki sis

saya dulu pun mcmtu.. blm smpai tarikh period lagi dh cek upt.. tiba2 positif 😆 mmg btl2 pregnant..biasa awal lagi mmg double line dy kabur sikit..

8mo trước

inshaAllah.. aamiin ❤️

hi, saya dah 12 hari lewat, check upt negative, pregnancy symptoms ada, but still x jumpa doctor lagi, takut frust. Saya ttc 12 tahun 🥺

8mo trước

moga ada rezeki puan. doakan saya juga ye.

sy pun mcm tu,, sy lewat 2 hari, sakit sengugut/payudara sensitif/demam on off tpi tak da haid.. last2 sy cek UPT positive

8mo trước

alhamdulillah. doakan berita gembira buat saya juga ye puan. 🙏

Penempelan boleh brlaku seawal dpo9. Tahniah sis. Jaga diri jgn bt kja berat.

8mo trước

Terima kasih atas perkongsian & ilmu. 💗 moga perkongsian ini asbab kpd kebaikan.