TURUN DARAH

Maaf bertanya. kalau tanda turun darah tu. Banyak ka sikit saja? #40weeks

7 Các câu trả lời

Kalau mcm sy aritue selalu nye sikit dlu. Mcm lendir dgn darah tue. Pastue ble buang air kecik, tgk makin byk sikit. Terus g hospital. Ble check jalan dh bukak 5cm. Terus masuk Labour room. Selamat dah bersalin baby 1st 12.9.19 aritue. Hehe 😊

5y trước

Rase saket yg sekejap2 tue. Contraction yg xbpe kuat.

Mse sy dulu ank first, mula2 skit jek drah nye, pastu bru byk cm period.. Tp darah nye cair, xpekat cm darah period.. Mse kua drah skit tu, trus pkai pad.. Kalo x abes bocor smue kne drah. ☺️

Macam period. Tapi waktu turun tanda tu, banyak dan cair. Sementara nak ke hospital tu siap lapik lagi takut terkena kerusi kereta tu.

slightly je sis..mcm sy cmpur lendir..kncing2 kluar skli..pastu lap2 ade lg..bdondang2 ke spital..hehehe

beza² bg setiap org .ada yg byk . ada yg sikit . hehe

40w sya kuar drh trus ke hsptl, tp buka bru 1cm

Ms sy dulu, turun mcm period.

5y trước

Oh. tq. sbb saya td lepas seluk. saya pegi toilet. nk kencing tetiba darah sikit. So x tahu sama ada luka seluk atau tanda darah.