KEGUGURAN ATAU HAID

Maaf bertanya, first time mengalami, saya last dtg bulan pada 25 aug 23,dan dalam calender sy mengatakn yg sy akan dtg buln pada 12 oct 23, kiranya buln 9 tak ada dtg bulan, apabila sy cek upt pada awal bln oct, nampak garis ke2 samar2, 3 kali cek tapi berlainan hari,masih samar2.. sy ada datang ke klnik utk scan tapi dr tak nampak pun kantung ke atau apa2, tiba2 semalam perut rasa lain, mcm yg nak dtg bulan tu, lepas tu ada keluar darah sikit, dan hari ni pula darah bnyk keluar ,ada satu gumpalan darah keluar masa sy buang air kecil, pnjg gumpalan darah tu sama dgn jari manis, sy sertakan gambar yang sy ambil,maaf ye gambar agak kotor.. ada sesiapa yg mengalami sama dgn sy?? Adakah gumpalan darah yg keluar itu kantung bby? Adakah sy keguguran atau itu hanya lah darah haid??#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

KEGUGURAN ATAU HAID
2 Các câu trả lời

pergi klinik ni mcm bleeding

10mo trước

saya ada cek upt dan dah -ve, masa keluar darah tu, benda dlm gmbr tu je yg paling besar keluar,selebihnya hanya darah2 beku tapi tak lah besar sngt, dan dekt 2 minggu juga baru darah btl2 habis..

sis mcm mana keadaan sis

10mo trước

syukur alhamdulillah, tiada apa rasa sakit2,, hanya masa pendrhn tu sakit kepala mcm migrain... tunggu buln ni ada dtg period atau tak, bru dtg klinik balik cek.. sbb hri tu dr kta rahim dah kosong...