38w1d

Lyn contraction.. Jln dh bkk 3cm.. ??doakan sya selamat berslin.

89 Các câu trả lời

Heee sempat lagi sis ye tengok handphone 🤭 Sy ritu xsempat. Sbb dah kena tambat dkt katil dgn bnde alah dkt perut tu. Layan contraction sampai tertido. Bangun sbb sakit sgt. Tau2 doktor dtg, pecahkan ketuban. Pehhh. Layan lagi dlm LR smpai rasa nk terberak. Baru la doktor lyn bg beranak. Semoga sis slmt bersalin yer. Bnyk kn berdoa😘😊

Sama la dgn sy 3 hari lps.. msuk spital dh buka 3cm.. Dr seluk jd 5cm😅 contraction sakit sgt xbole tahan tup² smpai Lb dah 8cm.. teran 10mnt lahir gegirl😁 sy layan contraction sbb nak tau sakitnya mcmane.. ya Allah nikmat 😌

Aamiin.. Smoga dprmudahkn semua urusan 😘 Sy pun 38 weeks 1 days . Start smalam sakit pinggang smpai ke perut tp skejap kejap . Blm g hosp lg .

Semoga segalanya dipermudahkan sis. Saya esok 5 december genap 39 weeks. Next week due 12/12. Semoga Allah mudahkan urusan kita semuaaa. Aamiinn!

Bnykkan brdoa sis.. Yg ptng, bgi saya la.. Jgn lupa mnta maaf pda mak n ayah n suami jga.. Tips dprmdahkan brsalin.. 😊

InshaaAllah, semoga dipermudahkan segala urusan, aamiin. Deep breaths in and out, go with the flow mommy. You can do it!!

Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan urusan bersalin sis.. semoga selamat ibu dan baby.. 💪💪💪💪💪

Semoga dipermudahkan urusan.. sy pun 38 weeks dh... Tpi Belum ad tnda2 ag... Seram sejuk plak

5y trước

Insyaallah.. Selalu wat senaman semoga dipermudahkan dan cpt brrsalin

semoga dipermudahkan. saya 38w2d tapi baru 1cm. nervous sangat sebab anak pertama.

moga dipermudahkan... doakan sy jugak... mcm takde tanda lg... 38minggu++ jugak nim

5y trước

amiin 🤲🏻❤️