Susu Fomula

Hi lovely mommy alls. Good day. Boleh bgi pendapat regarding penyedian susu fomula. Skrg da 34w, first preggy. Nk beli/ready susu formula x before delivery baby? Kalau ada mommy yg ready, boleh suggest susu fomula apa yg bagus utk NB ? Thanks ?

2 Các câu trả lời

Kalau kat hkl dia xbagi bwa botol susu n susu formula masuk ward..dia nk ibu direct feed baby..hospital melaka pun macamtu..hospital lain xtau..sis memang da mind set nk bg baby susu formula ke? Xteyingin nak susukan baby sndiri?

5y trước

Kalau kecemasan hosp ada kot susu fm. Papepun fikir ke arah nk susukn bby je dlu

Mksudnya ready kt hosp ke? Sblum bsalin?

5y trước

Pada pendapat sy tak perlu pun sbb nurse akn minta kte susukn bby sndiri. Skrg ni susu dh kluAr?