Ganilia Soft Gel

Hello lovely mommies ! Berapa weeks boleh start makan supplement ni? Ramai mommies2 suggest ni, bagus katanya, dah terlampau excited nampak dkt watsons terus beli. Saya skg dah 10 weeks, boleh start makan atau tidak 😅 #advicepls #firstbaby

Ganilia Soft Gel
2 Các câu trả lời

Saya start consume “GANILIA” masa 1st time saya pegi klinik utk pegesahan kehamilan. Masa tue usia kandungan (5weeks / 5days). Awak beli kt watsons RM berapa?

3y trước

Berapa bji sehari? Sy skrg tgh prengant 6weeks? 1 biji ke 2biji sehari?

doc sy bg msa 6w, smpai sekarang 33w sy mkn