Period Hari keenam, tapi pagi tadi keluar ketulan besar. Saya buat pregnancy test, naik double

line Terang, so saya gugur ke pregnant ke?#bantujawab #ingintahu #bantusharing

Period Hari keenam, tapi pagi tadi keluar ketulan besar. Saya buat pregnancy test, naik double
13 Các câu trả lời

sy thun lpas mcam ni la.. xthu la sy ggur atau period.. tpi smpai skarang sy anggap tu period.. tpi yg buat sy pelik kluar drah ketul2 bnyak tu dlam 5kali.. mmang klau period sy akan brtuku untk krangkan rasa sakit.. tpi aritu prut skit sngat2.. sjuk je batu tuku sy panaskan blik.. sbb hairan dh brtuku pum prut msih sakit.. sy bngun trasa ada benda keluar sy cek tngok ada ketulan drah sebijik macm awak.. tpi sy dia kluar sketul2.. lpas je kluar smua tu sy dh xkluar drah lagi... lpas pada tu sy jadi mcm pening xbleh bediri lama.. mkn masa sminggu jgak la nk ok blik..

4mo trước

tq sis

ggur la tu sis....sy pnh alami dulu msa prgnnt 8week mula2 dara tu kluar sikit n bawa perut tu sakit sgt2 so sy p hsptl doktor keluarkn ketulan darah beku tp janin mc ada.. doc bg sy pulang dn rehat kt rumah.. esok pagi tilam penuh darah ttba2 sy rsa mcm nk buang air kcil ,ketulan darah pula kluar sy x tau yg dlm ktulan darah beku tu ada janin nasib baik la sy x buang so sy bawa kt hsptl dn doc sah kn sy keguguran....ksian jatuh dgn kantung skli huhu....tp syukur la mc d berikan ksmpatan tuk dpt zuriat hihi

anak kedua sy, mcmnilah.. keluar ketulan macam period. tapi doctor suruh scan semula lepas 1 minggu. untuk tengok ada yg tertinggal kt dalam atau dah complete miscarriage. awak pergi Kecemasan. nanti dia akan check melalui bawah.

Saya macam ni jugak keluar ,tahun lepas sehari Sebelum puasa. 5 hari 4 malam warded.hari ke 3&4 sakit sgt2 hari ke 5 baru keluar ..masa tu, doktor sahkan saya keguguran . apa2 pon, better pegi check dlu ye . kena Rujuk doktor

sis, saya macam ni sebelum ni, kenyal2. Rupanya kandungan luar Rahim, better p scan cepat. kalau betul luar Rahim (ectopic pregnancy), klinik refer emergency terus kat hospital. lambat bertindak boleh bawa maut pada ibu

klu gugur, upt masih bley positive utk beberapa hari.. better peg klinik utk checkup

better g klnik jumpa doc n chck..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

doktor je boleh jawab. itu pun lepas thorough check up, scan etc.

better ke klinik sis cek upt n scan (bergantung kpd nasihat doc)