Baby sekarang 2 bulan, tapi baby saya asyik nangis malam. Dan bila nangis meraung. Kuat sangat..

Lg satu, baby xsuka sy. Die nk papa je. Siapa ada macam sy? Dan apa mummy semua buat? 😭😭😭 sy da stress. Mlm semalam sy nangis masa pillow talk dgn husband sbb bby xnk dekat sy. Hanya sy sorg die xnk. Balik rumah mil, die nk dekat mil dan adik ipa..dr dalam pantang sampai da 2 bulan peel baby mcm tu. Die xsuka pd sy. Sy mmg down sgt. Ada siapa mcm sy ke? Apa yg korang buat bg bby suka korang? Sy dah agah2,ajak berbual, belai2..die kdg tenung berkerot2 lepastu terus nangis. Meraung 😭😭😭😭😭#pleasehelp

5 Các câu trả lời

Cuba skin to skin sis, harap membantu