9hari lewat

Lewat dah 9hari period ney ,, hari2 keluar lendir putih pekat ,, dah 2kali bt upt tp negative ,, org duk tegur perut nmpk bulat mengandung ke ,, sy mmpu senyum jelaa mtk doa kan yg baik2 utk sy ,,

8 Các câu trả lời

saya pun mcm ni sis☹️ 9 hari jgk dah delay period .. tp upt tu jgn cakap la smua negative .. semoga ada rezeki buat kita .. saya pun teringin sngat nk rasa jadi ibu.. walaupun usia perkhwinan saya baru nk setahun.. risau tak period sbb rasa was was nak buat kerja berat, nk makan sesuatu pun mcm serba salah

2y trước

Saya pun sma sis.. period x pernah delay.. cycle tetap 28 hari.. tp bulan ni dah lewat 3 hari.. upt still -ve.. Harap2 ada rezeki kita kli ni..amiinn..

Kdg2 fasa penempelan tu berlaku lambat sis. Jd sis kne tunggu sekurang2 nya 2 minggu ataupun sebulan lewat. Mcm sy la. Sy tak check awal2, even sy sedar dah seminggu lewat period. Lps je dah sbulan tu. Test upt alhamdulilah. Hati ni mmg nak sgt check, tp kalau kjp2 check tp still ngtif, tu yng buat kita rasa down.

2y trước

ye .. x cek awal2 pon . biar dlu . klau ade ade laaa

Sy pun sama lewat Period 9hari.Sy pun confius dah buat 2kali test negatif. Td kul 7 mlm Pi tandas buang air try la lap pakai tisu tandas perasan ada lendir + darah ckit. Skrg ni confius nk period ke apa tanda cmtu. 😓

saya pun tngh alami lewt period 4 hari... Cek upt -tv... tnda ade... Ttc anak k2.. teringn sngt nk anak lgy... semoga ada rezeki untk kita ea sis.. Amin

Hi, saya masa delay period 4 hari terus check guna Clearblue. Alhamdulillah keluar result positive.

2y trước

Maksud saya, sensitivity of UPT. Clearblue boleh check seawal 6 hari sebelum tarikh period kita. Sebab awak kata dah dua kali check tapi negative. Mungkin boleh cuba. Anyway, semoga semuanya dipermudahkan dan dikurniakan zuriat untuk awak🌹

Moga ada rezeki anak buat puan dan suami tak lama lagi 💕

2y trước

aamin .

Cer try upt dip n tell..

Semoga dipermudahkan sis

2y trước

aamiin