lewat 9hari

saya dah lewat period 9hari cek upt mcm negative...nak tanya mommy2 semua upt ni valid x?

lewat 9hari
11 Các câu trả lời

in shaAllah valid je.. Jangan risau ada rezeki x ke mana.. sy lagi delay sampai sebulan lebih Hampir 2 Bulan x period n sebelum ni Sangat2 normal datang Bulan slalu ikot tarikh yg ditetapkn.. tpi tiba2 delay sampai sebulan lepas.. risau.. mmg siap check confirm pergi KK n kdg2 check upt sendiri setiap seminggu n 2 mnggu skali sbb risau.. last2 selepas Hampir 2 Bulan baru naik double line samar2.. terus check dekat KK untk confirm kn.. n alhamdulillah Dr sah kan pregnant. so mcm ni doa je byk2 n Jangan stress2

InshaAllah Ada rezeki nanti. Sy masa puasa lewat period 2week. Check upt semua negative. Raya lewat period 4 hari check upt positive. Ttc 2thn. InshaAllah Ada rezeki awk.

hi bakal mommy, xnpk sgt line yg T cuba lg lepas 3 hri, cuba guna upt lain dan cek upt awal pgi seuisai bangun tdur , takut chemical pregnancy.

saya nmpk mcm double line tp samar lg... mgkin lg 2,3 hari try lg... insyAllah, semoga ada rezeki..🥰

sy nampak kabur..cuba repeat lg sis..sy pnah jd gini,selagi xnaik line pink tu mknanya evap line lg

Ada nampak macam line terlalu samar. Cuba cek lagi 2-3 hari. Kot line tu makin pekat ke. 😊

nampak MCM 2 Line.. kabur sikit.. semoga ada lah rezeki sis.. jgn stress2 ..jaga makan tau.

macam nampak 2 line. cuma samar². nanti pergi kk buat test lagi sekali.

Valid je sis. Sy nampak 1 line je tu. Boleh cuba test lagi 2-3hari ya

cek dlm 2@3 hari lg.. klu smngkin terang ada kemungkinan puan preg

1y trước

@ cek upt slgi period tak turun..mntau lmbt nak tunjuk +ve