FAKTA @ AUTA

Letak cebisan tisu yang dibasahkan atas dahi apabila bayi tersedu. Ini untuk menghilangkan sedu tersebut.

32 Các câu trả lời

Awal pantang jangan lah kot... kalau dah masuk hari ke 20 lebih camtu boleh lah nak minum air sejuk sikit...

Pernah try and berkesan dekat bayi saya masa sedu letak tisu but auta atau fakta taktau lah mana yang betul

Tak sure fakta ke auta tp kecik2 dulu buat guna serpihan koyakan kertas basah tepek pd dahi mmg menjadi

Sy buat je.letak tisu.ntahla tp kdg2 mmg mnjadi.hehe.kebetulan je kot letak je sedu baby x lama ilang.

Rasanya mcm auta je kalau bayi sedu letak tisu boleh hilangg... saya pernah buat tapi sama je hahahah

Auta🤭🤭 Sy ank sedu lpas muntah..cara hntikn bg dye nyusu kjp utk hlgkn sedu..cara sy la..

Saya buat menjadi jee...utk 2 anak2 saya seblom ni...petua ni dri nenek saya...🤣

Betul ke? Letak tisu dekat dahi sedu boleh hilang? Tak pernah dengar pulak...

tak tahu tak pernah buat.

1st time dengar