TANDA PREGNANT

Lepas period haritu sy lajak sampai 11 hari... Tapi hari ketujuh dah hbis.. Masuk hari ke 9-11 keluar coklat... Selang 3/4 keluar lagi kaler coklat.. Perlu ke saya cek upt??

2 Các câu trả lời

Spotting bukan tanda pregnant . Kalau di akhir period keluar warna brown tu normal sebab old blood warna brown . Kalau masa pregnant ada keluar darah , kena check untuk confirmkan punca dia , jangan anggap benda tu normal sebab memang tak normal dan bahaya . Boleh jadi salah satu tanda awal gugur

😅