Nak tanya..

Lepas minum air gula berapa lama kita kena tunggu result ye?? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

12 Các câu trả lời

saya next appoiment nanti nurse bagitahu mnum air gula result ok ke tak so far dari anak first smpai ke sec ni tak sangkut lagi semua nya normal

klau tempat sy, nurse ckap dlm 2-3hri jugak bru taw result.. klau depa xcol tu means ok la x sangkut, klau depa col tu paham2 la

nurse akan bg balik dlu..kalau result xok,nanti nurse akan kol bgthu.kalau senyap je..result ok biasanya..

depends pada result,klu cantik diorg tak call klu tinggi diorg akan call biasa 1/2 hari if sangkut.

Macam saya, nurse tak inform pape pun. Dia kata kalau dia tak call, mksudnya result ok la tu 😅

nurse kat KK saya ckp kalau sangkut je dieorg call. if okay dieorg tak call ;)

Saya 2minggu baru dia call ingat tak sangkut last last sangkut .

kalau dah minum air gula nanti next checkup nurse akan bagitahu .

3y trước

kalau chack at swasta dalm masa 2 jam akan dapat keputusan klu dah minum air gula..

aik takkan tadek dapat next app untuk checkup ?

3y trước

xde sis, nurse suruh balik gitu

Tak ingat. Mungkin dlm 2-3 minggu.