Ubat pening dan loya

Lemahnya rasa bdn , ngam² masuk 7w apapun tak selera. Smlm seharian terbaring sbb pening dan loya . Ubat pening loya kena ambik yg khas utk org pregnant atau boleh je ambik yg biasa kita mkn tu?

2 Các câu trả lời

ambil ubat yng doctor syorkan.. Veloxin yg doctor bagi dekat sya.. kalau boleh than tak perlu mkan.. ambil buah lemon cmpur madu dngan air suam... boleh laaa.. dkat sya brkesan.

2mo trước

ohh baik , sy cuba buat air lemon+ madu mcm sis suggest dlu . terima kasih ya 🥰

ambil yg khas ibu pregnant

2mo trước

ohh baik , nti sy cari di farmasi. thanks ya sis