sensitive

Lately nie sy sgt2 sensitive.. Specially dgn suami sy.. Kalu dia buat hal ckt sy mst nk merajuk.. Sy cdh..

1 Trả lời

3tahun lepas sy punye merajuk dgn suami siap lari umah tdo kat hotel depan rumah, tapi acah2 mcm lari jauh, yg xtahan tu sy lari siap bwak suar dlm dia takut rindu..😂 sy pun kompius nape sensitif smpai cmtu, rupanya 2mggu lepas tu bru tau sy prgnant.. patutlah over sgt siap larii.. 🤣moga ade rzki utk sis juga ye, kena think poaitif saluu...