Result OPK & UPT in cycle day 42

Lately ni perut masuk angin sgt, heartburn sgt, x pernah2 heartburn, lps tu loya2. Delayed period 7 hari daa. And sya baru lps gugur bulan 9 2020. And suami jauh. Jumpa pun skli dua je n bersama bukan waktu ovulasi saya 😄 kami plan tak nak ada apa2 lagi since baru lps gugur. Tapi tadi saya just curios , test pkai OPK tetiba tve even cycle day dah ke 42? Lps tu sya mcm pelik😃 Beli 2 upt lain jenis, N test pagi ni, +ve ke tu mummy2??

Result OPK & UPT in cycle day 42
2 Các câu trả lời

+ve sis , sama saya pun dah delay period 7 hari upt pun naik terang macam sis , semoga kandungan kita baik baik je

terang line tu