keliru

Last weeks.. Saya dpt inform dri dokter bahawe.. Baby saye patut daa ad kedudukan kepala di bawah.. Tapi always berat ..saiz semue okey.. Nurse pulak kate.. Xpee tggu 36weeks.. Tu normal.. Selang 5ary( check dgn dokter lain) Scan(untuk checkup balik). Dokter kate okey pulak.. Tuu normal..😅.. Ni semalam check up lagi.. Dokter kate lain pulak.. Takot songsang😪😪.. Aishhhh.. Setiap kali check up..dokter lain2(klinik desa,kerajaan).. Urmmm bila dgr mcm tuu.. Aty ibu mane xluluh. Sbb spnjng prgy ni.. Xde rse pape.. Semue okeyy jee..xde masala hb kee.. Kncing manis kee.. Ape patut saya buat.. Sbb sye keliru.. Kjp okey.. Kjp x??

1 Trả lời

Banyakkan sujud lama2 atau posisi menonggeng setiap hari. In shaa Allah kepala baby akan turun.

4y trước

🤗