Tarikh pregnant

Last period saya 21/4. Tp sb saya ada masalah hormon tak normal Doc suruh makan ubat turun period 23/5 (selepas check UPT negative) saya makan. 8/6 saja check UPT, alhamdulillah positive. Scan dah 5w. Ada sesiapa mengalami perkara sama? Or boleh explain apa yg berlaku sebenarnya 😂#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

saya pun mcm tuh juga ,konon da habis ubat tuh sebulan period dtg, last takda pun. tiba check tgok rupanya pregnant . lepas tuh buka kk ckp lupa tarikh period so depa check, mmg beza 3hari. tapi org ckp beza sikit takpa n maybe tarikh ni tarikh kita time jadi tuh la.