Hai mama² sekalian, saya baru je lagi disini. Mohon tunjuk ajar.

Last period saya 04.01.2022. Jadi bila saya kena pegi klinik buat buku ya? Kalau scan kena tunggu berapa minggu? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hrini 6w3d awk blh call kk dli utk dptkn tarikh sbb smua kne booking dlu.. Nti ng 1st day last period dorg akn bg tarikh buka buku Utk scan better 8~10w https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟

3y trước

Ohh. Baik². Terima kasih

bole call kk berhampiran