Hampir positif ke cmni?

Last period bulan lepas 27/8,dua hri mula je bnyk drah kluar. hari 3&4 jd cm on off spotting. hri ke 5 bersih sepenuhnya.Saya ada bersama dgn suami wktu subur(ada eggwhite).Dh beberapa hari ni rasa lain macsm sikit,senak area ari-ari,breast kdg denyut2.hari2 test upt mmg xnmpk sbb test bukan 1st urine.tapi pagi kelmarin sy test upt ada nampak line kedua yg seakan ada. adakah positif ?#ingintahu

Hampir positif ke cmni?
7 Các câu trả lời

aku seminggu lagi nak period..tak delay pun😁cuma breast sebulan sakit tak mau hilang langsung,campur pula dengan demam tak mau makan nasi..rupanya ada isi,terkejut juga sebenarnya?ikutkan seminggu je lagi period.setiap org lain² ada yg check lepas delay period ada yg check sebelum delay..klu nk lgi pasti p klinik check

kadang2 bila nak period pun dia boleh naik dua line, doktor ckp false positive. maybe awak boleh repeat test after 1 week

sis jngn cek awal sngt takut nnt tu cuma evap line sy pernah dapat mcm tu. cek selepas missed your period.

kalau nak confirmkan, better tggu time hari sepatutnya period atau seminggu lepas lambat period

mgkn dlm pic xberapa nmpk.tp xpe nt sy repeat test

Taknampak pape. Check 2 minggu nnti

xnampak