Upt samar 4 days before period

Last period 24/1/23 4 days before period.. saja test sbb takut kes keguguran berulang.. Ada tips kuat kan rahim.

Upt samar 4 days before period
1 Trả lời

Sis cuba check lagi selepas delay period, masa sis keguguran tu doc ckp apa? Adakah rahim sis yg lemah atau ada masalah lain? bkn semua punca gugur tu sbb rahim lemah, ada je sbb baby tak growth, mungkin juga sbb kecacatan kromosom. Bnyak punca keguguran ni yg kita tak tau, jika sis gugur 3 or 4 kali doc akan bgi jumpa pakar o&g. Sy faham kebimbangan sis sini, sbb sy juga pernah gugur, at 10w doc cakap sbb kecacatan kromosom, dan doc pesan kena rehat selama 6 bulan dan keep makan folid acid sehingga pregnant. Syukur kepada Allah sy pregnant 14w da skrg. Tipu la sy kata kalau tak risau kn, tiap pegi tandas mesti cek ada spotting ke tak. Tapi sy fikir positive dan doa banyak2, insAllah takde apa2.😊

1y trước

terima kasih sudi respon sis♥️