Upt Kabur, Pregnant ke??

Last period 21/4, sampai skrg 14/6 tak period lagi n upt still samar mcm dlm gambar ni, knp eh? Ad x yg bpengalaman mcm ni tp pregnant? #seriusnanya #ingintahu

Upt Kabur, Pregnant ke??
18 Các câu trả lời

Try beli jenis upt yg lain … mana tau ? Kot results dia pon lain

2y trước

InsyaAllah nti sy cba, doakan sy dpt berita gmbira ya. tq sis🙏🏼

try lagi 2weeks. boleh beli dip n tell or disclosure or clearblue.

2y trước

tumpang tnye lau mcm ni ade ke eyg.. mcm was2 sbb period xbrpe btul sgt lps gugur first ..

try upt lain sis.upt ni memang tak berapa nampak..

2y trước

Baik sis, nti sy try upt lain, tq sis🙏🏼

sis try lg 2minggu . moga ada rezeki sis ❤️

gatal² dibahagian perut masa hamil itu biasa ke???

2y trước

tu biasa , sebab baby makin besar then perut pon semakin meregang

Saya pernah td.. hormon tu sis gelong

2y trước

Maybe jg hormon sis, doakan sy dpt brita gmbira ya, tq sis🙏🏼

saya nampak 1 line je. maaf

try upt lain sis

2y trước

Baik, tq sgt2 sis🙏🏼