tolong calculate pregnant week saya...

My last period on 16/4... How to calculate

7 Các câu trả lời

Xyh download apps pun xpe. Sis pergi search dkt google type "calculate my due".. Sis tekan je mna2 link..nanti sis masukan hari 1st terakhir period..then system akn calculate, dari situ kte akn tahu due kte bila.

5y trước

Tq vm

Dlm apps asian parent ada...saya guna yg dlm ni je...masukkan je last period ...boleh track dah berapa minggu siap boleh baca perkembangan baby by day and week...explore je dlm ni, check gambar bwh ni

5y trước

Membantu sgt ...rasa excited bila baca😍yg bestnya lps ada baby...baby trackker plk...take care sis and baby to be😍😍

saya nak tahu saya mengandung ke tidak boleh sesiapa tolong saya kira tarikh period saya

Kira by week start 16/4, kira every week smpy yg ke 40 weeks, itu lah due mommy.

Download apps pregnant, automatic dah ada

lebih kurang 10minggu 4hari

5y trước

wc

10 weeks plus dah.

5y trước

Tq so mch