Preggy after miscarriage

Last Jan 2023, nag miscarriage kami ni husband at week 10-11. Sobrang devastated kami. Tapos kahapon, nag PT kami after trying and thank God positive!!! 😭 Please pray for me and my baby na maging healthy lang po siya ❤️

Preggy after miscarriage
2 Các câu trả lời

i gave birth sa aking baby with anencephaly last year at 26 weeks. nakasama namin sya for 5 mins only. now im 5 weeks amd 6 days pregnant with subchorionic hemorage. im happy with the pregnancy but scared at the same time scared with a lot of things. but i know regalo na to ni god samin. claiming our rainbow baby. please pray for us.

1y trước

Aww so sorry for your loss sis. :( Claiming tayo sa babies natin sis!! Pagpray natin ang ating mga rainbow babies.

Same last January 2023 nag Early miscarriage din kami then nag positive ulit ako pag 5 weeks ko nawala ulit 😭💔 praying for your healthy pregnancy

1y trước

Awww thank you mommy! 🥺 so sorry for your loss!